Industrienyheder

Tips: Flere anvendelser af almindelige stifter i rustfrit stål

2022-04-12
Stifter, en type fastgørelse, der bruges til at forbinde eller fastgøre, er mere almindeligt lavet af rustfrit stål. Rustfrit stålstifter kan opdeles i cylindriske stifter, koniske stifter, splitstifter, stifter og så videre. Så hvad er brugen af ​​disse rustfri stålstifter, lad mig fortælle dig i dag:
1. Cylindriske stifter i rustfrit stål
Den bruges hovedsageligt til positionering og kan også bruges til tilslutning. Den er fastgjort i stifthullet ved hjælp af interferenspasning. Dens formål er hovedsageligt forskellig fra den tilspidsede stift. Det virker som anti-shear og kan modstå en vis belastning, men det er ikke stort. Det bruges hovedsageligt til positionering og tilslutning, så det bør ikke skilles ad ofte, ellers vil det påvirke positioneringsnøjagtigheden og tætheden af ​​forbindelsen. Kan også bruges som sikkerhedsnål.
2. Konusstift i rustfrit stål
Det bruges hovedsageligt til positioneringsarbejde i forbindelse med forskelligt udstyr og er ofte installeret i dele, der kræver hyppig demontering. Den er kendetegnet ved en tilspidsning på 1:50 og god selvlåsning. Sammenlignet med den cylindriske stift vil den tilspidsede stift ikke påvirke dens nøjagtighed, selvom den fjernes og installeres mange gange, når den også bruges til positionering.
3. Splitstift i rustfrit stål
Formålet med splinten i rustfrit stål er hovedsageligt at fastgøre den relative position af møtrikken og bolten. Den specifikke brugsmetode er at indsætte splittappen i møtrikkens slids og hullet ved boltens ende, efter at møtrikken er spændt. På dette tidspunkt trækkes splintens hale åben for at forhindre, at møtrikken og bolten løsnes.
For det fjerde stiften
Det er en type standardiseret fastgørelseselement, der normalt bruges ved hængslet af to dele, som kan fastgøres statisk eller flyttes i forhold til de forbundne dele. Dens fordel er, at den fungerer godt og er nem at skille ad.

Ovenstående er flere introduktioner om brugen af ​​stifter i rustfrit stål, jeg håber at være nyttig for dig.